Σοβαρεύτηκε και νίκησε...
Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο από τον Απόλλωνα Πατρών με 49-37, ωστόσο με ηγέτη τον Σλότερ οι Νταμπλούχοι βρήκαν τον τρόπο στο δεύτερο μέρος να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη με 77-71.
Αν και στο 20′ έχανε με 12, ο Παναθηναϊκός… άλλαξε τσιπ στο δεύτερο και πήρε το θρίλερ με τον Απόλλωνα (77-71). Καθοριστικός Σλότερ, αρχηγός ο Διαμαντίδης.
Κόντρα στις απουσίες (εκτός Γιάνκοβιτς, Μαυροκεφαλίδης, Μποχωρίδης), κόντρα στο κακό πρόσωπό του στο πρώτο μέρος (έχανε με 12 στο ημίχρονο και 14 λίγο νωρίτερα), ο Παναθηναϊκός είναι… Παναθηναϊκός!
Κι ως τέτοιος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του εξαιρετικού Απόλλωνα Πατρών, στην κατάμεστη Περιβόλα, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα με 77-71 για την 13η αγωνιστική της Α1 (11-2 το ρεκόρ του).
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΚορυφαίος και καθοριστικός για την ανατροπή και τη νίκη ο Σλότερ με 17 πόντους, 15 είχε ο Διαμαντίδης με 7 ασίστ κι ενώ χτύπησε προς το τέλος του ματς, άλλους 14 έβαλε ο Γκιστ, ενώ ο Μπατίστα με 18 κράτησε όρθιο το τριφύλλι στα πρώτα 20 λεπτά. Από πλευράς ηττημένων, 23 πόντους σημείωσε ο Φιτζπάτρικ, ενώ από 13 είχαν οι Ελ Αμίν και Γκάλογουεϊ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη: Η Cosmote TV θέλει Παναθηναϊκό - Το πλαίσιο της συνεργασίας με ΣΚΑΪ
- «Στο ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Κρίστιαν Τόρστβεντ»
- Ανατροπή με τον... μάνατζερ του Πελίστρι - Η αλήθεια για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στο στόχαστρο 17χρονο «διαμαντάκι»
- Η έκπληξη... Ντε Φράι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
