Παναθηναϊκός: Η πρώτη διάγνωση για Γεντβάι και Ουναχί
Ο Γεντβάι έκανε μυϊκό σπασμό στη γάμπα του αριστερού ποδιού και αύριο θα κάνει μαγνητική. Ο Ουναχί είχε μια συσπαση στη μέση.
Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Τιν Γεντβάι και ο Ουναχί, βρέθηκαν στο επίκεντρο λόγω τραυματισμών που υπέστησαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Ο Γεντβάι, που αποτελεί βασικό γρανάζι της άμυνας του Παναθηναϊκού, υπέστη μυϊκό σπασμό στη γάμπα του αριστερού ποδιού του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αποφάσισε να υποβληθεί ο Γεντβάι σε μαγνητική τομογραφία αύριο, ώστε να διαπιστωθεί η ακριβής φύση του προβλήματος.
Από την άλλη πλευρά, ο Ουναχί είχε μια ήπια σύσπαση στη μέση, η οποία κρίθηκε λιγότερο ανησυχητική από τους γιατρούς της ομάδας. Ο μέσος του Ατρομήτου, αν και ένιωσε στιγμιαία δυσφορία, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό που να απαιτεί μακροχρόνια αποκατάσταση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σύζυγος Χολμς: «Οργανισμός που κατακρίνει δημόσια τους αθλητές είναι ντροπή, όχι οικογένεια»
- Το ποστάρισμα του Ρισόν Χολμς μετά τις δηλώσεις του Αταμάν πως κοιμόταν
- Αταμάν: «Πώς να τους δώσω ευκαιρίες στην Ευρωλίγκα;» - Οι δηλώσεις στη Συν. Τύπου (vid)
- Μπενίτεθ: Ομιλία-«καμπανάκι», τι φοβάται και τι είπε στους παίκτες
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι σήμερα 15/3