"Πράσινες" προσφυγές!
Τον δρόμο της προσφυγής ακολούθησαν οι πέντε δανεικοί παίκτες του Παναθηναϊκού στη Νίκη Βόλου, για να αποδεσμευτούν από τους Θεσσαλούς.
Οι «πράσινοι» είχαν παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στους νεοφώτιστους τους Μαρινάκη, Μουζακίτη, Ταμπάκη, Γιαννιτσάνη και Αναστασόπουλο, η διάλυση ωστόσο του συλλόγου έχει δημιουργήσει θέμα με το μέλλον των πέντε παικτών.
Μπορεί όλοι τους να έχουν επιστρέψει στο Τριφύλλι κάνοντας προπονήσεις στο Κορωπί, αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει κανείς με δικαίωμα υπογραφής στην ομάδα του Βόλου, με αποτέλεσμα οι παίκτες να είναι «εγκλωβισμένοι». Η διάλυση άλλωστε της ΠΑΕ θα τραβήξει αρκετά χρονικά και γι’ αυτό τον λόγο η λύση θα δοθεί μέσω προσφυγής, όπως αναφέρει το «Goal».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι με Καρδίτσα
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)
