Μεταδίδουν φόβο Πέτριτς και Μπεργκ

Μεταδίδουν φόβο Πέτριτς και Μπεργκ

Στην Ξάνθη ο Μάρκους Μπεργκ δεν ξεκίνησε, αφού είχε τρία σερί 90λεπτα στο πρωτάθλημα κι έπειτα από την ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει στο τέλος του προηγούμενου έτους ένιωθε κουρασμένος.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Αναστασίου έκρινε σκόπιμο να τον προφυλάξει με την Ξάνθη και να του δώσει λίγο χρόνο συμμετοχής. Στο ένα τέταρτο που αγωνίστηκε ο Σουηδός φορ πρόλαβε να δώσει την ασίστ στον Καρέλη κι έχασε ένα τετ α τετ για να χαρίσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Ο Μπεργκ, όπως και να έχει, ήταν γνωστό ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο «τριφύλλι». Η παρουσία του εμπνέει όλη την ομάδα και μεταδίδει φόβο στον αντίπαλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπεργκ στον 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό εκτός από τα 35 γκολ που έχει σημειώσει σε όλες τις διοργανώσεις, έχει φτάσει και τις 14 ασίστ (δέκα πέρυσι, τέσσερις φέτος). Δείγμα ότι κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο.

Οσο περνάει ο καιρός, όμως, ο Μπεργκ όλο και δένει περισσότερο στην ενδεκάδα με τον Μλάντεν Πέτριτς με τον οποίο άλλωστε υπήρξαν συμπαίκτες στο παρελθόν και στο Αμβούργο. Ο Σκανδιναβός δεδομένα λατρεύεται στην ομάδα και αποδεικνύει συνεχώς πόσο χρήσιμος είναι. Στον Παναθηναϊκό, όμως, επικρατεί πλέον και μεγάλη ικανοποίηση για τον Πέτριτς. Ο 34χρονος επιθετικός με την είσοδό του ανέβασε την ομάδα στην Ξάνθη και γενικά το τελευταίο δίμηνο η εικόνα του θυμίζει τον σπουδαίο παίκτη του παρελθόντος κι ας μη διαθέτει ανάλογα τρεξίματα. Η ποιότητά του έρχεται να προστεθεί δίπλα στην εκτελεστική δεινότητα του Μπεργκ και σ’ αυτούς τους δύο ποντάρει φέτος ο Παναθηναϊκός για να κυνηγήσει έως το τέλος το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Για τον Πέτριτς, επίσης, είναι γνωστό ότι το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι «πράσινοι» δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση για την παραμονή του. Αν, όμως, ο Κροάτης συνεχίζει να βγάζει την ποιότητά του στο γήπεδο και ανάλογα με το τι θα πετύχει η ομάδα, δεν αποκλείεται να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το «τριφύλλι».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News