Κηδεία Τζορτζ Μπάλντοκ: Η πιο δύσκολη ώρα σήμερα για την Παναθηναϊκή οικογένεια
Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να τιμήσει τον Τζορτζ Μπάλντοκ, καθώς σύσσωμη η ομάδα θα μεταβεί στην Αγγλία για την κηδεία του.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, θα ηγηθεί της αποστολής που θα αναχωρήσει σήμερα (8:30) το πρωί με ειδική πτήση τσάρτερ.
Ο Μπάλντοκ, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 9 Οκτωβρίου στη Γλυφάδα, αποτέλεσε σημαντικό μέλος του συλλόγου, αφήνοντας ένα κενό που συγκλόνισε τόσο το ελληνικό όσο και το αγγλικό ποδόσφαιρο. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Μίλτον Κέινς, όπου θα παρευρεθούν παίκτες, στελέχη και η διοίκηση του Παναθηναϊκού για να αποτίσουν φόρο τιμής στη μνήμη του.
Η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης, ολοκληρώνοντας έναν δύσκολο κύκλο συναισθηματικής φόρτισης για την ομάδα, η οποία θρηνεί την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ώρα ανακοινώσεων: Οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός: Οι τρεις δεδομένες αποχωρήσεις και το ερωτηματικό
- Παναθηναϊκός: Οι σίγουρες μεταγραφές και τα ονόματα που ίσως απασχολήσουν
- Παναθηναϊκός: Πόσα χρήματα γλίτωσε από τις αποχωρήσεις
- Το deal Παναθηναϊκού-Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι και οι νέες απολαβές του