Γλέντια πολλά...

Γλέντια πολλά...

Ο Μάρκους Μπεργκ έβαλε, όπως αναμενόταν, την υπογραφή του στο νέο με βελτιωμένους όρους συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, που τον κρατά στο «τριφύλλι» μέχρι και το καλοκαίρι του 2018. ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΑΜΠΑΛΟΙ…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο 29χρονος Σουηδός σταρ επέκτεινε κατά έναν χρόνο τη συνεργασία του με τους «πράσινους» των οποίων και είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης.

Ο ίδιος στη δήλωσή του εξήγησε ότι αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του, καθώς από την πρώτη στιγμή ένιωσε την αγάπη όλων στο σύλλογο και αισθάνθηκε

«Πρωθυπουργός» Mάρκους ως το ‘18!
Επιασε τον Φερέιρα, κυνηγάει τον Πεσέιρο
Μια «σύμπτωση» που… κούρασε!
Ατομικό ο Κλωναρίδης
Γενική είσοδος 10 ευρώ με Ξάνθη
σημαντικός για την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η δήλωση του Μπεργκ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρκους Μπεργκ για την μονοετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Σουηδού επιθετικού, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος με το νέο μου συμβόλαιο. Όλοι στο Σύλλογο με αγάπησαν από την πρώτη ημέρα, ο κόσμος είναι εκπληκτικός απέναντί μου, αλλά και απέναντι σε όλους στην ομάδα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα και μεγάλες προοπτικές. Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συνεχίσω την συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Να ξέρετε ότι βλέπω ένα πολύ καλό και… πράσινο μέλλον».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News