Θέλουν κι άλλους "Μπεργκ"
Στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκαθαρίσει ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν κρύβει άλλες μεταγραφές, πλην των Νίνη και Ταυαρίδη, οι οποίοι αποκτήθηκαν τον Δεκέμβριο!
Ωστόσο το μεταγραφικό επιτελείο είναι σε αναζήτηση παικτών για το καλοκαίρι, με διάθεση να βρεθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές με την ποιότητα και τη νοοτροπία του Μάρκους Μπεργκ. Στόχος είναι το ανέβασμα του πήχη, έτσι ώστε η ομάδα να διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Βάσει των δεδομένων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για έναν δεξιοπόδαρο αμυντικό (στα υπ’ όψιν παραμένει ο Γιώργος Γκαλίτσιος), ένας κεντρικός αμυντικός (εάν δεν παραμείνει ο Σίλντενφελντ), ένας αμυντικός μέσος (δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Μπούι), αλλά και ενός επιθετικού (ανεξάρτητα εάν θα παραμείνει ο Πέτριτς).
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Backdoor Podcast: «Ο Παναθηναϊκός... χτυπάει Γιαμπουσέλε μετά την υπόθεση Λάιλς»
- Γράφεται ιστορία: Ο Γιαννακόπουλος καλωσόρισε πίσω στον Παναθηναϊκό τον Διαμαντίδη (pic)
- Διαμαντίδης: Η πρώτη δήλωση μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Σε αυτή τη διοργάνωση θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη κίνηση μετά τον Μπόνγκα και τα δεδομένα για Όσμαν
