Όταν έγραψε ιστορία ο Νίνης (vid)
Ο Σωτήρης Νίνης σκοράρει ένα εκπληκτικό γκολ απέναντι στον Πανιώνιο και γίνεται ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της μεγάλης κατηγορίας. Στις 27/1 του 2007, ήταν 16 ετών, 9 μηνών και 24 ημερών.
Ημερομηνία ιστορική και για τον Παναθηναϊκό αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βίκτορ Μουνιόθ, «έβλεπε» στο πρόσωπο του μικρού Σωτήρη, έναν εκκολαπτόμενο ποδοσφαιριστή, με μεγάλες δυνατότητες.
Τον Δεκέμβρη του ’06 τον βάζει στο ματς των «πρασίνων» με το Αιγάλεω, όπου κάνει «παπάδες». Δύο σχεδόν μήνες μετά, ο Νίνης στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, σκοράρει ένα πανέμορφο γκολ. Ο Νίνης με το τέρμα αυτό, έγινε ο νεότερος σκόρερ της Α Εθνικής κατηγορίας, ξεπερνώντας τον Θωμά Μαύρο, ο οποίος είχε σκοράρει σε ηλικία 16 ετών, 10 μηνών και 21 ημερών.
Δείτε το βίντεο με το γκολ του Νίνη:
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/el_GR/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- ΕΠΟΣ Τσουβέλα: Το live ξέσπασμα για τη νίκη Βαλένθια - Τι είπε για Μοντέρο (vid)
- Παναθηναϊκός: Σκληρή επίθεση Γουόρνοκ στον Μπενίτεθ για τη διαχείριση των παικτών
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Άλεν»