«Κόπηκε» ο Γιάνκοβιτς
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Χωρίς τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ. Ο Φώτης Κατσικάρης ανακοίνωσε πριν από λίγο την τελική 12άδα, με τον Βλάντο να βρίσκεται εκτός.
Αντιθέτως και όπως αναμενόταν, εντός 12άδας βρίσκεται ο Νικ Καλάθης, ο οποίος θα αποτελέσει βασικό στέλεχος στο δρόμο για το μετάλλιο.
Η δωδεκάδα με την οποία η Εθνική θα πάει αρχικά στο Ζάγκρεμπ κι εν συνεχεία με το… καλό στη Λιλ, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Νίκος Ζήσης, Βασίλης Σπανούλης, Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης, Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Καϊμακόγλου, Γιώργος Πρίντεζης, Γιάννης Μπουρούσης και Κώστας Κουφός.
Όσον αφορά στον Γιάνκοβιτς, η λογική λέει πως θα του δοθούν κάποιες μέρες για να ξεκουραστεί πριν ξεκινήσει προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό, ενώ άγνωστο μέχρι στιγμής παραμένει το αν θα παρευρεθεί στην αυριανή επίσημη πρώτη του «Εξάστερου».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Πηγή: olaprasina1908.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «"Κλείδωσε" η μεταγραφή Αντίνο στον Παναθηναϊκό - Τα ποσά του deal»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Ώρα για ντεμπούτο δύο μεταγραφών
- Πάει για βασικό φορ και πέντε μεταγραφές ακόμη ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός σήμερα: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα (13/01)
- Παναθηναϊκός: Οι ανατροπές στο NBA και η ημερομηνία που φέρνει εξελίξεις