Μεγάλη Παρασκευή για Διαμαντίδη!
Το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ (30/1, 21:45) θα δώσει την ευκαιρία στον Δημήτρη Διαμαντίδη να πετύχει μερικά ακόμη ρεκόρ. Διαβάστε τι πρόκειται να συμβεί το βράδυ της Παρασκευής.
Την Παρασκευή (30/1, 21:45) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ, για την 5η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague. Μέσα σε όλα όμως, ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ρεκόρ, να ισοφαρίσει πρώην συμπαίκτες του και -εν ολίγοις- να προσθέσει το όνομά του σε ακόμη μία λίστα με τους κορυφαίους της διοργάνωσης.
Καταρχάς, ο αρχηγός του “τριφυλλιού” θα φτάσει τις 239 συμμετοχές στην καριέρα του στην Euroleague, φτάνοντας τον -άλλοτε συμπαίκτη του- Κώστα Τσαρτσαρή, που έχει τον ίδιο αριθμό, όντας στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας.
Παράλληλα, μπορεί να “σπάσει” το φράγμα των 400 κλεψιμάτων (αυτή τη στιγμή έχει 398), ενώ εφόσον ευστοχήσει σε δύο ακόμη τρίποντα θα “πιάσει” τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην έβδομη θέση της λίστας με τα περισσότερα τρίποντα. Ο “Μήτσος” μετράει 313 εύστοχα σουτ τριών πόντων, την ώρα που ο “Σάρας” σταμάτησε την καριέρα του, έχοντας 315.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Euroleague greece
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πανούτσος: Αποθέωσε Κοντούρη - Επική ατάκα για Ταμπόρδα!
- Καρπετόπουλος: «Σε αυτή τη θέση θα είναι ο Παναθηναϊκός σε τρεις εβδομάδες» (vid)
- Κατσαρός: Το σχόλιο για Ταμπόρδα-Αντίνο και τη «λατινική» σπίθα (vid)
- Χριστοδουλόπουλος για Ταμπόρδα: «Άλλον ποδοσφαιριστή μας παρουσίαζαν, άλλον βλέπουμε» (vid)
- Ραπτόπουλος: «Ένα σωστό πράγμα έκανε ο Παναθηναϊκός, πέταξε έξω τον Μπακασέτα!» (vid)
