Η πιθανή ενδεκάδα με Ξάνθη
Ο Γιάννης Αναστασίου θα επιλέξει ένα 4-2-3-1 και θα παρατάξει όλη τη βασική του ενδεκάδα με σκοπό να διατηρήσει το προβάδισμα που απέκτησε η ομάδα του την προηγούμενη εβδομάδα.
Τερματοφύλακας ο Στέφανος Κοτσόλης, που ίσως είναι η μοναδική αλλαγή που θα κάνει αύριο ο κ. Αναστασίου στην παράταξη της βασικής του ενδεκάδας. Ο Έλληνας πορτιέρο έχει παίξει σε όλα τα ματς Κυπέλλου και έτσι θα γίνει και αύριο, ενώ στο ματς των Πηγαδίων άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΗ ενδεκάδα συμπληρώνεται με τον Σουηδό σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού, τον Μάρκους Μπεργκ. Ο οποίος αύριο θα ξεκινήσει βασικός και στην πορεία αν εμφανίσει κάποια σημάδια κόπωσης, ίσως γίνει αλλαγή.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο για την Γκρασχόπερς
- Παναθηναϊκός: Δεκαήμερο μεταγραφής στο ποδόσφαιρο, κλείνει μεγάλη κίνηση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χουάντσο, Όσμαν μετά την επικείμενη άφιξη του Μπόνγκα
- Γάτας: «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση τις επόμενες ημέρες για αυτή τη θέση»
- Απορρίφθηκαν δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν - Το ποσό που ζητά η Σαμσουνσπόρ
