Η συζήτηση του Ζέκα με τους οπαδούς
Ο Κάρλος Ζέκα δεν είχε απάντηση στις ερωτήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού για τα αίτια του αποκλεισμού από τη Ξάνθη.
Με το που αποχώρησαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης από τον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες των πράσινων που είχαν μείνει στο χορτάρι γιατί δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί αλλά και γιατί ήθελαν να χειροκροτήσουν τον κόσμο του τριφυλλιού, άρχισαν να αποχωρούν. Ανάμεσα στους τελευταίους που πήραν τον δρόμο προς τα αποδυτήρια βρισκόταν και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα.
Εκεί πάνω από την είσοδο των αποδυτηρίων, βρίσκονταν κάποιοι φίλοι των πράσινω,ν οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα είχαν αποδοκιμάσει τους παίκτες της Ξάνθης αλλά δεν έφευγαν από τη θέση τους. Με το που είδαν τον αρχηγό του τριφυλλιού να κατευθύνεται προς την φυσούνα άρχισαν να του φωνάζουν και να του λένε για το αποτέλεσμα κόντρα στους Ακρίτες που έφερε τον αποκλεισμό.
Ο Πορτογάλος αντέδρασε ανοίγοντας τα χέρια του σαν να έλεγε: “Κάναμε ότι μπορούσαμε, δεν φταίμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τι άλλο να κάνουμε” και πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Το σχόλιο Αλαφούζου στην ανάρτηση Δημητριάδη για τον Μαρινάκη
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που μπορεί να τρέξει πριν τις τελικές αποφάσεις
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ ίσως φέρει μαζί του τον Γιόργκενσεν
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ψηλά στη λίστα τερματοφύλακας-θηρίο!
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: «Μύλος» με Νταβιτασβίλι!
