Η λάθος κίνηση με Γκάλο

Η λάθος κίνηση με Γκάλο

Η λάθος κίνηση με Γκάλο


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μεγάλο λάθος φαίνεται ότι έκανε ο Παναθηναϊκός που δεν κινήθηκε αποφασιστικά για την απόκτηση του Γκάλο.

Στην προετοιμασία της ΑΕΚ από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν ήταν ο Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις και έδειξε πως είναι ένας μπακ-χαφ υψηλού επιπέδου και κορυφαίου επιπέδου για την Ελλάδα.

 Το τέρμα που σημείωσε απέναντι στον Πλατανιά απέδειξε του λόγου το αληθές καθώς για να πάρει την μπάλα πίσω από το κέντρο και να βρεθεί στη γωνία της αντίπαλης περιοχής σκοράροντας με εντυπωσιακό τρόπο, μόνο αν ξέρει… λίγη μπάλα παραπάνω μπορεί να το κάνει.

Αυτός όμως που… τραβάει τα μαλλιά του είναι ο Παναθηναϊκός. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής κατά το παρελθόν προτάθηκε δύο φορές στο «τριφύλλι» με τους «πράσινους» να μην κοιτάνε σοβαρά την περίπτωσή του.

Μάλιστα, στη δεύτερη φορά που προτάθηκε, προτιμήθηκε ο Χρήστος Μπούρμπος με τη διαφορά στα συμβόλαιά τους να είναι στις 20.000 ευρώ ετησίως. Από την πλευρά του ο Έλληνας λαμβάνει 100.000 ευρώ το χρόνο με τον Γκάλο να έχει 120.000.

Βλέποντας λοιπόν τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να κάνει τέτοιο παιχνίδι στην πρεμιέρα, ακόμα και ο Γιάννης Αλαφούζος τραβάει τα… μαλλιά που δεν έχει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News