Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Γερεμέγεφ, η απόλυτη ρελάνς!

Στη Βουλγαρία ο Αλεξ Γερεμέγιεφ έκανε ακόμα ένα γεμάτο παιχνίδι, αποδεικνύοντας, πως αυτήν την εποχή βρίσκεται σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο από Ιωαννίδη, Σπόραρ.

Παναθηναϊκός: Μεταγραφική διάνα στη Σκανδιναβία!

Δικαιωματικά θα είναι το νο9 και εναντίον του Αγιαξ εκτός κι αν ο κόουτς κάνει την έκπληξη με τον Φώτη. Δεν το πιστεύουμε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ο μικρός πέρσι έκανε μεγάλα ματς με Μαρσέιγ, Βιγιαρεάλ για να μην αναφέρουμε και το ματς της εθνικής με τους Γάλλους στη Νέα Φιλαδέλφεια που πήγαινε τους αντιπάλους του…βόλτες.

Αυτή τη στιγμή ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει την ευτυχία, στην κορυφή της επίθεσης, να διαθέτει ένα φονιά που πέρσι αποτελούσε το νο3 στους στράικερ. Είναι μεγάλο πράγμα για μία ομάδα να γνωρίζει πως στην κορυφή υπάρχει επιθετικός που στις δύο ευκαιρίες θα κάνει τη …μιάμιση γκολ. Το ποσοστό ευστοχίας του Σουηδού είναι τρομακτικό.

Αυτό μαζί με τον τρόπο που εκτελεί και δείχνει την εστία να φαίνεται μεγαλύτερη απ΄ ότι είναι, αρκούν σαν στοιχεία για να τον κάνουν πολύτιμο. Ο άνθρωπος φοβίζει τους αντίπαλους στόπερ με την πίεση του, κάνει τα πάντα για να προσφέρει, ακόμα κι αν η φύση δεν τον έχει προικίσει με ταχύτητα ή μεγάλες αντοχές.

Όσα όμως καταθέτει στο χορτάρι, φτάνουν και περισσεύουν για την εξέδρα ώστε να τον αγορεύσει σε έναν από τους αγαπημένους της. Δικαίως…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr