"Δώσαμε τα πάντα"
Ο Εστεμπάν Μπατίστα υποστήριξε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν ομαδικότητα και για αυτό έφτασε στη νίκη η ομάδα του.
Αρχικά, είπε: «Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Από την αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι και επιθετικοί. Κρατήσαμε τη διαφορά και παίξαμε ομαδικά. Ξέραμε πως είχαμε απουσίες, αλλά έπρεπε να παίξουμε και να δώσουμε τα πάντα όλοι οι παίκτες. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα γιατί πήραμε σπουδαία νίκη».
Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Έχουμε ακόμα πιθανότητες. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να πάρουμε μία νίκη μακριά από το γήπεδό μας. Αυτό θα είναι το κλειδί της πρόκρισης. Επίσης πρέπει να κρατήσουμε το απόλυτο στο γήπεδό μας. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Έχουμε και νέους παίκτες και ελπίζω όλα να πάνε καλά».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ο Κουτσιαύτης «τελείωσε» τα ψέματα: Το σχόλιο για τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός-Κηφισιά
- «Νέος» Παναθηναϊκός: Τα πέντε νέα πρόσωπα που θα δούμε σήμερα
- Έτοιμη η λίστα: Παίρνει την απόφαση ο Παναθηναϊκός - Κρίσιμο διήμερο για μεταγραφή
- Παναθηναϊκός - ΑΕΚ σήμερα: Το κανάλι και η ώρα του αγώνα (11/9)
- «Πόρτο για Τεττέη: Τα 20-22 εκατ. και η απάντηση του Παναθηναϊκού»
