Παναθηναϊκός: Δύο εσωτερικές «μεταγραφές» με το... καλημέρα!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μπορεί να τρίβει τα… χέρια του με το καλημέρα στον Παναθηναϊκό μετά την εμφάνιση δύο παίκτων του στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Παναθηναϊκός: Δύο εσωτερικές «μεταγραφές» με το... καλημέρα!

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στη σεζόν με νέο προπονητή κι αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινούσε μια νέα διαδικασία δόμησης από την αρχή, καθώς ο Ντιέγκο Αλόνσο θα έπρεπε να δομήσει το ρόστερ του (το κάνει ακόμα) και έπειτα να περάσει τη φιλοσοφία του στους παίκτες και την ομάδα.

Οι πράσινοι δεν ήταν «ανοιχτό βιβλίο», όπως για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου ή η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα. Όλοι μας είχαμε ερωτηματικά στο τι ακριβώς θα δούμε από τον Ουρουγουανό προπονητή, ο οποίος δομεί και χτίζει ακόμα τον Παναθηναϊκό.

Πάντως ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει δύο λόγους να χαίρεται και να τρίβει τα χέρια του, καθώς με το καλημέρα έχει δει δύο παίκτες του ν’ αποτελούν εσωτερικές μεταγραφές κι αν συνεχίσουν έτσι δεδομένα θα βοηθήσουν πάρα πολύ στη διάρκεια της σεζόν.

Ο ένας είναι ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος πραγματικά κάνει τρομερές εμφανίσεις και φέτος, έχοντας σκοράρει τρία γκολ σε δύο παιχνίδια κι όντας μέσα στις περισσότερες απειλές του Τριφυλλιού προς την αντίπαλη εστία.

Ο άλλος είναι ο Φίλιπ Τζούρισιτς, ο οποίος φέτος με το… καλημέρα δείχνει την ποιότητά του, καθώς είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης στα δύο επίσημα παιχνίδια των πράσινων, ενώ στο τελευταίο ήρθαν και τα γκολ που τόσο πολύ έψαχνε.

Δεδομένα τόσο ο Σουηδός φορ με τα 11 γκολ (σκοράρει ανά 67 λεπτά!) αλλά και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός (βγάζει τρομερά γούστα όταν είναι υγιής) μπορούν να υποστηρίξουν το 4-2-3-1 του Αλόνσο και τις απαιτήσεις που έχει εκείνος από αυτούς προκειμένου ν’ απογειώσουν τον Παναθηναϊκό!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr