Ποιος είναι ο γάτος Φρι που χάθηκε - Η σημασία για τον Γιαννακόπουλο

Ο Φρι είναι ο αγαπημένος γάτος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το γεγονός πως τον έχασε αποτελεί σίγουρα μεγάλο πλήγμα.

Ποιος είναι ο γάτος Φρι που χάθηκε - Η σημασία για τον Γιαννακόπουλο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε γνωστό πως έχασε στην περιοχή της Εκάλης τον Φρι, έναν από τους αγαπημένους του γάτους, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε άπειρα βίντεο/στόρι του που αφορούσαν ακόμα και τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα ο Φρι έχει πάρει αυτό το όνομα από τη λέξη «ελεύθερος», καθώς έχει όλα εκείνα τα προνόμια που του δίνει η σημασία της συγκεκριμένης λέξης.

Πιο αναλυτικά ο Φρι είναι 3 ετών και είναι κυρίαρχος στο σπίτι της οικογένειας, καθώς έχει το δικό του δωμάτιο, απολαμβάνει ειδικό μενού καθημερινά και διαθέτει ειδικό τρόπο να κινείται στους χώρους του σπιτιού χωρίς να ενοχλεί κανέναν!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κάνει βήμα χωρίς τον αγαπημένο του γάτο και πολλές φορές γυρίζει νωρίτερα από τα ταξίδια του προκειμένου να μην τον αφήνει για αρκετό χρονικό διάστημα μόνο του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr