Αποστολή με Νίνη και μία έκπληξη!
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά (1/2, 15.00) και ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης.
Με μια έκπληξη που ακούει στο όνομα Βασίλης Αγγελόπουλος θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Πλατανιά την Κυριακή το μεσημέρι στη Λεωφόρο!
Ο νεαρός μέσος που έχει υπογράψει εδώ και καιρό επαγγελματικό συμβόλαιο προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα το Σάββατο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Γιάννη Αναστασίου.
Στην αποστολή του «τριφυλλιού» επιστρέφει ο Σωτήρης Νίνης, ενώ εκτός έμεινε ο Ντάνιελ Πράνιτς καθώς προπονήθηκε σε χαμηλή ένταση λόγω της ίωσης που τον έχει ταλαιπωρήσει.
Την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι εξής: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Ντίνας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Αγγελόπουλος Βασίλης.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τον Ρέινολντς»
- Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν: Πώς θα παίξουν, τα τελευταία νέα
- Η Χάποελ ανακοίνωσε παίκτη που «έκοψε» ο Παναθηναϊκός!
- Παναθηναϊκός: Γνωστή ηθοποιός έκλεψε την παράσταση στη Λεωφόρο (vids)
- Με... σιγουριά ο Μπενίτεθ, έδωσε ατάκες για τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό!
