"Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα"

"Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα"

Ο Λουκ Στιλ μετά το 3-0 του Παναθηναϊκού επί του Πλατανιά υποστήριξε πως υπάρχουν ακόμα 13 ματς για το τέλος του πρωταθλήματος και τα πάντα παραμένουν ανοικτά για την κατάκτηση του τίτλου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Θα λέγαμε ότι ήταν μια καλή εμφάνιση. Στον αγωνιστικό χώρο ήμασταν μόνο εμείς. Κάναμε ευκαιρίες, τις κάναμε γκολ. Καταλυτικό ρόλο έπαιξε ότι πετύχαμε γκολ στην αρχή του δεύτερου. Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης», είπε αρχικά ο Άγγλος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι μας δημιούργησε απογοήτευση ο αποκλεισμός. Εγώ δεν έπαιξα, αλλά σαν θεατής ήταν δύσκολο να βλέπω τον αγώνα. Δεν είναι κακό αν μετά από κακές εμφανίσεις σηκωνόμαστε και παλεύουμε. Το δείξαμε και σήμερα. Κερδίσαμε 3-0 τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι παίξαμε σαν ομάδα και σαν σύνολο και κοιτάμε μπροστά στο πρωτάθλημα».

Τέλος, για τις πιθανότητες που έχει ο Παναθηναϊκός για τον τίτλο, είπε: «Έχουμε διαφορά 5 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και τον πλησιάζουμε. Να δούμε και τον αγώνα που έχει ο Ολυμπιακός για να δούμε τη βαθμολογία. Βασικός μας στόχος και προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, σκοπός μας είναι να σκοράρουμε είτε εντός ή εκτός έδρας. Υπάρχουν 13 ματς, όλα είναι ανοικτά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News