Παναθηναϊκός: Κι άλλος μνηστήρας για τον Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης μπορεί να μη βρίσκεται προς πώληση, όμως οι ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον πληθαίνουν συνεχώς.

Παναθηναϊκός: Βρήκε στο πρόσωπό του, το φως που έψαχνε για επαναφορά

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει από την αρχή ξεκάθαρο πως ο Φώτης Ιωαννίδης δεν είναι προς πώληση, όμως αυτό δεν πτοεί τις άλλες ομάδες να του χτυπήσουν την πόρτα και να προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν.

Μετά τις ήδη ενδιαφερόμενες ομάδες που υπάρχουν στο κάδρο, προστίθεται ακόμα μία, η οποία είναι η Λιλ, καθώς σύμφωνα με το «one football» έχει στη λίστα της τον Έλληνα επιθετικό.

Η γαλλική ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν κοιτάζει αποκλειστικά τον 24χρονο φορ, ωστόσο αν η περίπτωση του Τζόναθαν Ντέιβιντ (νούμερο 1 στόχος) δεν προχωρήσει, τότε δεδομένα θα στραφεί προς τον Ιωαννίδη.

Τέλος, το ίδιο Μέσο αναφέρει πως για την περίπτωσή του η Ίπσουιτς ετοιμάζεται να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr