Παναθηναϊκός: Αλλάζει τα δεδομένα ο Αράο!

Αράο: Το σενάριο πώλησης, η πιθανή ανανέωση και η στάση του Παναθηναϊκού

Ο Αράο με την ένταση που βγάζει, με το θετικό ότι σκοράρει συχνά για αμυντικός χαφ μπορεί του χρόνου να αναδειχθεί νο1 ανασταλτικός μέσος του πρωταθλήματος.

Ο τύπος παίζει σε υψηλή ένταση, βοηθά στο πρέσινγκ και στην επιθετική πίεση στην μπάλα, είναι μετρ στο σκληρό ανασταλτικά παιχνίδι. Παίζει άνετα και στο 8, κυρίως λόγω των καλών θέσεων που παίρνει στην αντίπαλη περιοχή.

Δεν είναι Πάολο Σόουζα όσον αφορά την μεταφορά μπάλας, δεν ξέρει την μπάλα του Ρούμπεν, επιχειρεί περισσότερο εύκολες μεταβιβάσεις, παράλληλες.

Μπορεί να κάνει καλά τελικά νούμερα σε γκολ, τάκλιν, ανακτήσεις μπάλας, γενικά με τα χαρακτηριστικά του μπορεί να κάνει καλή καριέρα στο κατώτερο επίπεδο που ανήκει η λίγκα μας. Βγάζει μία ένταση, που σε ένα αργό ποδόσφαιρο όπως το δικό μας, μπορεί να κάνει διαφορά.

Στον Παναθηναϊκό θα δώσει βάθος επιλογών φέτος εφόσον υπάρχουν δίπλα του οι Μαξίμοβιτς, Πέρεθ, Νίκας (;), επίσης το δικαίωμα στον προπονητή να έχει μόνιμα έναν αξιόπιστο κεντρικό χαφ στον πάγκο. Ο Βραζιλιάνος στην καλή του μέρα “δένει” την ομάδα ανασταλτικά και σου προσφέρει καλή αναχαίτιση μπροστά από την αμυντική τετράδα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News