Υπολογίζει σε Ταμπάκη
Στην ολλανδική Φένλο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Ταμπάκης, με τον Παναθηναϊκό να μην βάζει κάποια ρήτρα, αφού τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.
Ο 22χρονος τερματοφύλακας παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της Φένλο, πλαισιωμένος από τον πρόεδρο, τον αθλητικό διευθυντή και τον προπονητή της ολλανδικής ομάδας. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο αθλητικός διευθυντής της Φένλο είναι ο Σταν Φαλκς, ένας άνθρωπος ο οποίος παραλίγο να συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό όταν τον Μάιο του 2011 είχε έρθει στην Αθήνα και διαπραγματεύτηκε με τον Δημήτρη Γόντικα την προοπτική της συνεργασίας τους.
Ο Ταμπάκης είναι ο μόνος από τους πέντε που πήγαν το περασμένο καλοκαίρι στη Νίκη Βόλου και επέστρεψε για να φύγει ξανά ως δανεικός και όχι ως ελεύθερος όπως έγινε με τους Μουζακίτη, Γιαννιτσάνη και Αναστασόπουλο με τον Παναθηναϊκό να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα-φαβορί με ΠΑΟΚ και το «τρικ» Μπενίτεθ στα μπακ
- Παναθηναϊκός: «Γιατί τσαντίστηκε ο Σφιντέρσκι - Το θέμα με τον τραυματισμό» (vid)
- Παναθηναϊκός: Μεταγραφικό πλάνο με Κωστή, Τσάπρα και «top-class» μέσο
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η... έμμεση σύνδεση Σέχου με Κορόνα
- Άλλαξαν ώρα και μέρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού
