Υπογράφει ο "Τριάντα", ακολουθούν δύο
To νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό θα υπογράψει, πιθανότατα σήμερα ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, επεκτείνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα που τον ανέδειξε.
Ο 21χρονος αμυντικός έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό (στο περιθώριο του αγώνα με τη Ντιναμό ση Μόσχα) και έτσι απλά θα γίνει και το τυπικό μέρος.
Ο Τριανταφυλλόπουλος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, βελτιώνοντας σημαντικές τις αποδοχές του που θ’ αγγίξουν τις 120.000 ευρώ.
Ο νεαρός αμυντικός είναι ο έβδομος που ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιό του, αφού κάτι ανάλογο έγινε με τους Μπεργκ, Καρέλη, Δώνη, Ντίνα, Ατζαγκούν και Νάνο.
Οι επόμενοι που θα κληθούν να συζητήσουν για τα συμβόλαιά τους είναι οι Χουχούμης και Κλωναρίδης.
Αντιθέτως φαίνεται να μπαίνει στον πάγο η συζήτηση με τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ
