Το μυστικό του Καλτσά και τα τρία "όχι"

Το μυστικό του Καλτσά και τα τρία "όχι"

Σε λιγότερο από πέντε μήνες ο Νίκος Καλτσάς θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού αποτελεί τη πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του “τριφυλλιού”.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι “πράσινοι” ήρθαν σε συμφωνία και υπέγραψαν με τον ποδοσφαιριστή, μετά την παρέλευση της 1ης Ιανουαρίου, έξι μήνες πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με το “τριφύλλι”.

Την Κυριακή στη Βέροια ο Νίκος Καλτσάς ήταν από τους πρωταγωνιστές στο 3ο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, αφού είχε έναν φραστικό διαπληκτισμό με τον διευθυντή επικοινωνίας των Πειραιωτών Κώστα Καραπαππά.

Όλοι θεώρησαν ότι ο νεαρός επιθετικός τα έβαλε με τον Ολυμπιακό, επειδή έχει υπογράψει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική και δεν έχει να κάνει με το… συμβόλαιό του με τους “πράσινους”, αλλά με τον ίδιο!

Ο Καλτσάς είναι από μικρός Παναθηναϊκός και γι’ αυτό μόλις δέχτηκε κρούση από τους “πράσινους” έκλεισε τα αυτιά του στους άλλους μνηστήρες! Έτσι είπε “όχι” στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ που τον μάρκαραν στενά, ενώ ο ίδιος έχει πει σε φίλους του στη Βέροια ότι αρνητική ήταν η απάντησή του σε κρούση που δέχτηκε από τον Ολυμπιακό.

Ο Καλτσάς αποτελεί μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όπου η ομάδα που υποστήριζε από μικρός θα γίνει και ο εργοδότης του. Κάτι πάντως που δεν το βλέπουμε και πολύ συχνά…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Sportit

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News