"Καρφί" Σα Πίντο για Ολυμπιακό και διαιτησία!
Μπορεί να το εξέφρασε… ευγενικά, όμως ο Σα Πίντο δεν έκρυψε την ανησυχία του για την απόδοση του Χρήστου Μήτσιου και των βοηθών του στο σημερινό παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρόμητου στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Μεταξύ των άλλων και αφού τόνισε πως η ομάδα του θα αγωνιστεί για τη νίκη, ερωτηθείς για τον συμπατριώτη του, Βίτορ Περέιρα, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ατρόμητου είπε χαρακτηριστικά:
«Ελπίζω να μην πάρει το αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι, αλλά του εύχομαι να κερδίζει και να έχει τύχη στα άλλα ματς. Σε αυτό το παιχνίδι είμαστε αντίπαλοι. Εκείνος αγωνίζεται για τα δικά του ενδιαφέροντα κι εγώ για τα δικά μου, οπότε κανένας δεν θέλει να χάσει και οι δύο θέλουμε να κερδίσουμε. Αλλά φυσικά μόνο για αυτό το παιχνίδι θα είμαστε αντίπαλοι, στα άλλα του εύχομαι ότι καλύτερο. Έφτασε τώρα στην Ελλάδα, τα πηγαίνει καλά και του εύχομαι το καλύτερο.
Επίσης εύχομαι για αυτό το παιχνίδι οι τρεις ομάδες να μπορέσουν να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός, η ομάδα μου και οι διαιτητές εύχομαι να κάνουν ένα σπουδαίο ματς».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η 12αδα του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ, ποιοι έμειναν εκτός
- Σολούκος: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το Κύπελλο Ελλάδας» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το προφίλ του νέου προπονητή αν κλείσει το κεφάλαιο Μπενίτεθ (vid)
- «Δεν θα σκεφτεί την αποζημίωση Μπενίτεθ ο Παναθηναϊκός - Τι συμβαίνει με Βόκολο»
- Βόμβα από Αγγλία: «Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ – Έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του»