Δεν έχει οψιόν, αλλά...

Δεν έχει οψιόν, αλλά...

Όπως ακριβώς προκύπτει από την πλευρά του Παναθηναϊκού για την πιθανή παραμονή του Χάρη Μαυρία στο «τριφύλλι» και μετά το καλοκαίρι, έτσι και οι Άγγλοι ισχυρίζονται ότι η Σάντερλαντ θα συζητήσει για το μέλλον του παίκτη στο φινάλε της σεζόν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Shieldsgazette», η επιστροφή του Έλληνα άσου στη Σάντερλαντ μετά τη λήξη του δανεισμού του στους «πράσινους» δεν είναι καθόλου σίγουρη.

Ο Χάρης Μαυρίας, που έγινε αποδέκτης πρότασης και από τον ΠΑΟΚ, δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή όταν τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για να τον πάρουν ξανά πίσω στην Αθήνα και θα φορέσει τα πράσινα για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Οψιόν αγοράς δεν συμπεριλήφθηκε στη συμφωνία με τη Σάντερλαντ, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι δεδομένη η επιστροφή του παίκτη στις «μαυρόγατες».

Βάσει των όσων αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα, ο σύλλογος στον οποίο ανήκει ο Μαυρίας, θα δεχθεί να συζητήσει για το μέλλον του νεαρού στο τέλος της σεζόν, αφήνοντας παν ενδεχόμενο ανοιχτό, άσχετα από το γεγονός πως δεν υπήρξε οψιόν αγοράς για τον Παναθηναϊκό στην ισχύουσα συμφωνία.

Τα παραπάνω έρχονται να κάνουν – τουλάχιστον στη θεωρία – πιο βατό το δρόμο των «πράσινων» στην προσπάθεια που θέλουν να κάνουν το καλοκαίρι για να γίνει και πάλι μόνιμος κάτοικος Αθήνας ο Μαυρίας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News