Μπετσίροβιτς: "Τιμή μου"

Μπετσίροβιτς: "Τιμή μου"

Μπετσίροβιτς: "Τιμή μου"


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μετά την διετία 2006-2008 όπου τίμησε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, επέστρεψε στο ΟΑΚΑ για να αναλάβει χρέη συνεργάτη του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο Σάνι Μπετσίροβιτς ήταν με ένα μόνιμο χαμόγελο στη σημερινή πρώτη προπόνηση των «πράσινων».

Ο Σλοβένος coach αναφέρθηκε στην επιλογή του να έρθει στον Παναθηναϊκό… «Είναι ένας νέος ρόλος. Είμαι ενθουσιασμένος. Οταν με ρώτησε ο Τζόρτζεβιτς αν θέλω να έρθω, δεν χρειάστηκε να σκεφτώ και δεύτερη φορά. Είναι μεγάλη τιμή να επιστρέφω εδώ και να είμαι ξανά μέλος της πράσινης οικογένειας. Ελπίζουμε να δείξουμε τον ενθουσιασμό μας και στο παρκέ».

Σε ό,τι αφορά τη σεζόν που ξεκινά τόνισε πως, «Περιμένω πολλά. Πιστεύω πως όλοι ξέρουν ότι πρέπει να παλέψουμε για τους τίτλους. Σίγουρα θα κάνουμε ο, τι μπορούμε για να περάσουμε αυτή την ιδέα στους παίκτες» ενώ για το παρελθόν του ως παίκτης του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι, «Ήμουν μέρος μιας χρυσής εποχής και θα πω στα παιδιά τι πρέπει να κάνουν για να πετύχουν. Πιστεύω πως μπορώ να μεταδώσω στους παίκτες την ιδέα του τι χρειάζεται για να έχουμε μεγάλες επιτυχίες».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News