Φοβερές ατάκες Αταμάν για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τις προβλέψεις Γιαννακόπουλου και όχι μόνο!

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά την πρόκριση στον τελικό της Euroleague

Ο Εργκίν Αταμάν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στη συνέντευξη τύπου του τελικού της Euroleague.

Aναλυτικά:

Αταμάν για αυτό που έχει πετύχει και τη σύνδεση με τον κόσμο του ΠΑΟ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για όλη την Αθήνα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού που μας πίστεψαν όλη τη σεζόν και τώρα απολαμβάνουν αυτή την ατμόσφαιρα. Χθες η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή.

Μας αρέσει στην ομάδα αυτή η στήριξη. Όλοι λέμε πως πρέπει να το απολαύσουμε, αυτό πρέπει να κάνουμε στον τελικό και θα δούμε το αποτέλεσμα. Χαίρομαι που ο κόσμος σέβεται εμένα και τους παίκτες μου»

Αταμάν για το διπλό του Παναθηναϊκού στην Μαδρίτη:

«Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε εκείνο το ματς, ήταν μετά τη διακοπή των Εθνικών Ομάδων. Για εμάς είναι σημαντικές όλες οι μεγάλες νίκες που κάναμε, απέναντι σε μεγάλες ομάδες, σε κρίσιμα παιχνίδια, όπως σε αυτά με την Μακάμπι.

Η Ρεάλ είναι εξαιρετική ομάδα. Αύριο όλα θα είναι διαφορετικά. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε κάτι με τον τελικό»

Αταμάν για την πρόβλεψη του Γιαννακόπουλου για τελικό Παναθηναϊκό – Ρεάλ και το buzzer beater Σλούκα: «Το ελπίζω, φυσικά. Το ελπίζω. Μέχρι στιγμής έχουν βγει όλες οι προβλέψεις του προέδρου αληθινές, όπως και όλα τα όνειρα του κόσμου. Παίζουμε για την νίκη. Πιστεύω πως και ο Παναθηναϊκός και η Ρεάλ έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και δικαίως βρίσκονται στον τελικό. Νιώθουμε περήφανοι»

Αταμάν: «Μάλλον βαρεθήκατε χθες με αυτά που είδατε. Θα συμφωνήσω με τον Ματέο να παίξουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο (γέλια). Σίγουρα, δίνει ενθουσιασμό όταν κρίνεται το ματς στο τέλος. Όμως, χθες ήμουν πιο άνετος στα τελευταία 4′. Ελπίζω να κερδίσουμε έτσι, το ίδιο θα ήθελε και ο Ματέο. Ξέρω ότι για εσάς είναι ενθουσιαστικό να κρίνεται ένα ματς στο τέλος, αλλά όχι και για εμάς»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News