"Σας ευχαριστώ που κρατάτε τον Παναθηναϊκό"

"Σας ευχαριστώ που κρατάτε τον Παναθηναϊκό"

Ο εμβληματικός ηγέτης του Συλλόγου, Παύλος Γιαννακόπουλος, έστειλε χαιρετισμό στον κόσμο της ομάδας προκαλώντας ανατριχίλα υπερηφάνειας!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δίνοντας το «παρών» στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο Ακρωτήρι ο Παύλος Γιαννακόπουλος συγκίνησε άπαντες με το μήνυμά του κατά τη βράβευση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προκαλώντας ανατριχίλα υπερηφάνειας σε όλους!

«Είναι ιδιαίτερη χαρά μου που βρίσκομαι μαζί σας. Είστε οι άνθρωποι που έχετε κρατήσει τον Παναθηναϊκό. Τον κρατήσατε, τον κρατάτε και θα τον κρατάτε όλο και περισσότερο.

Μέσα από την καρδιά μου σας απευθύνω χαιρετισμό. Συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που κάνετε για τον Παναθηναϊκό, πολύ περισσότερο για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Μέσα από την καρδιά μου χίλια ευχαριστώ», δήλωσε ο εμβληματικός ηγέτης του Συλλόγου έχοντας στο πλάι του τον διάδοχό του Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν: σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού» που βραβεύθηκε για την κατάκτηση του περσινού νταμπλ, στελέχη της ομάδας ποδοσφαίρου που βραβεύθηκε για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας τη σεζόν 2013-14, το τμήμα Πάλης του Παναθηναϊκού που παρέλαβε το βραβείο του από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής Πάλης και αντιπροσωπεία της Θύρας 13 που βραβεύθηκε για την προσφορά της στον Ερασιτέχνη και στο Σύλλογο!

Σταθοκωστόπουλος: «Να είμαστε όλοι μαζί»!

Για την ανιδιοτελή προσφορά του στον Σύλλογο βραβεύθηκε ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος ο οποίος συγκίνησε, λέγοντας: «Συγκινούμαι όταν βλέπω όλο τον Παναθηναϊκό μαζί! Είναι ένα επίτευγμα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ευχαριστώ πολύ και θα συνεχίσω να βοηθάω στα μέτρα του δυνατού».

«Ο Παναθηναϊκός είναι ΕΝΑΣ»

Ενωτικό μήνυμα έστειλαν ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Κάρλος Ζέκα, παραλαμβάνοντας το βραβείο της ομάδας ποδοσφαίρου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. «Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για την προσπάθεια που κάνει για τον ΠΑΟ που είναι ΕΝΑΣ. Ευχαριστούμε τη Θύρα 13. Στις χαρές και στις λύπες μαζί! Να ευχαριστήσουμε τον Παύλο, τον Θανάση και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε δεύτεροι αν όχι πρώτοι», τόνισε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ ο Ζέκα από μεριάς του τόνισε: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο για το σύλλογο».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News