Αναρτήσεις για τον Κεμάλ Ατατούρκ από Ατζούν, Μερβέ Τερίμ και συνεργάτες Φατίχ (pics)

Αναρτήσεις για τον Κεμάλ Ατατούρκ από Ατζούν, Μερβέ Τερίμ και συνεργάτες Φατίχ (pics)

Αντίστοιχες αναρτήσεις με του Σαμέτ Ακαϊντίν για τη Γενοκτονία των Ποντίων έκαναν η Μερβέ Τερίμ αλλά και οι συνεργάτες του πρώην τεχνικού των «πρασίνων», Νετσάτι Ατές και Μερτ Τσέτιν.

Ο στόπερ του Παναθηναϊκού «κόπηκε» από την αποστολή των πρασίνων λόγω μιας ανάρτησης που προκάλεσε σάλο για τον Κεμάλ Ατατούρκ και τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Η κόρη του Τερίμ, Μερβέ και οι συνεργάτες του Φατίχ, Νετσάτι Ατές και Μερτ Τσέτιν ανάρτησαν μία αντίστοιχη φωτογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ, του ανθρώπου που σχεδίασε κι εκτέλεσε τη Γενοκτονία των Ποντίων, με τη 19η Μαΐου να έχει οριστεί ως η ημέρα μνήμης τους, ενώ αποτελεί εθνική εορτή για την Τουρκία.

Με παρόμοιο τρόπο αντέδρασε και ο «Mr Survivor», Ατζούν Ιλιτζαλί, για τον οποίο φημολογείται ότι έχει καταθέσει πρόταση εξαγοράς του 40% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δείτε παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acun Ilıcalı (@acunilicali)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News