Προς ναυάγιο με Γκαλίτσιο
Την ώρα που ο Παναθηναϊκός φαινόταν να ελπίζει βάσιμα για την απόκτησή του Γιώργου Γκαλίτσιου το προσεχές καλοκαίρι, τα δεδομένα σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να αλλάζουν.
Τι ακριβώς εννοούμε; Η απάντηση έρχεται ευθύς αμέσως… Την περασμένη Παρασκευή (30/1) ο έμπειρος μπακ έκανε στροφή 180 μοιρών. Μίλησε με τη Λόκερεν εκ νέου για ανανέωση του συμβολαίου του και απ’ ό,τι φαίνεται υπήρξε πρόσφορο έδαφος για να συμβεί κάτι τέτοιο.
Λέγεται πως ο παίκτης άκουσε με ικανοποίηση την πρόταση της Λόκερεν για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017 με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο με αποδοχές άκρως ικανοποιητικές. Ετσι στο Βέλγιο κυριαρχεί η εκτίμηση πως ο άλλοτε μπακ της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να πει το «ναι» και να παραμείνει στους Κυπελλούχους Βελγίου.
Τώρα τι στάση θα τηρήσει ο Παναθηναϊκός; Θα φανεί τις επόμενες μέρες… Το δεδομένο είναι πως οι «πράσινοι» θέλουν τον παίκτη, αλλά ξέρουν πως οικονομικά δεν μπορούν να ξεφύγουν κατά πολύ από το σχεδιασμό τους.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Πηγή: Sportit
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι άλλαξε πίσω από τον Νίστρουπ και απογειώθηκε το ρόστερ
- Το παρασκήνιο της ημέρας: Ο νέος Καμαρά, η αντίδραση Ντέσερς και η «πόρτα» σε ΣΚΑΪ
- Αιχμές Λιόλιου για Παναθηναϊκό: «Η επιλογή του ήταν εξαιρετικά άστοχη»
- Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα με Ουναΐ στο 4-2-2-2 και ποιος θα μείνει στον πάγκο
- Τουρνουά Ρόδου: Νέες ώρες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ – Πότε παίζουν και πού θα δείτε τους αγώνες