Επικός Βέρμπιτς: «Με τον Φώτη να... σκοτώνει τους αμυντικούς!»

Επικός Βέρμπιτς: «Με τον Φώτη να... σκοτώνει τους αμυντικούς!»

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, στάθηκε στον Φώτη Ιωαννίδη και τους φίλους του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βέρμπιτς μετά το Λαμία-Παναθηναϊκός:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο από την αρχή . Δεν έβρεξαν το χορτάρι τόσο πολύ, οπότε ήταν δύσκολο να κάνουμε το παιχνίδι μας. Κάναμε πολλά λάθη για αυτό στις πάσες μας και έτσι δέχτηκα την κίτρινη κάρτα.

Αλλάξαμε το παιχνίδι μας με τις πάσες πίσω από την αμυντική τους γραμμή και με τον Φώτη μπροστά να… σκοτώνει τους αντίπαλους αμυντικούς. Σκοράραμε πολλά γκολ και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Είναι τρομεροί! Είναι απίστευτο να έχεις στην Ελλάδα οπαδούς σε εκτός έδρας παιχνίδια και μας έκαναν να νιώσουμε σαν το σπίτι μας. Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός και θα παί ξουμε έτσι και με την ΑΕΚ. θα τα δώσουμε όλα στην “ΟΡΑΡ Arena” για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς…» .

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News