Σερέτης: «Νίκη και... ΑΕΚ, οι στόχοι του Παναθηναϊκού με Λαμία»

Τερίμ: «Λέω στον Μπερνάρ να μείνει για ένα χρόνο ακόμη» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Σερέτης μίλησε για το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη LIVE SPORT:

«Πόσο πιθανό είναι να κερδίζει σε κάθε ματς στο οποίο βρίσκεται πίσω στο σκορ; Κι όμως, ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε και στο “Γ.Καραϊσκάκης” με τον Ολυμπιακό και στη λεωφόρο εναντίον της ΑΕΚ και της Λαμίας.

Θα βρίσκουν πάντα οι παίκτες και ο Τερίμ την ποδοσφαιρική οδό, την πνευματική διαύγεια και τα ψυχικά αποθέματα να “γυρίζουν” τα παιχνίδια;

Όχι! Στατιστικά, λογικά και ποδοσφαιρικά, απλώς όχι. Κι αν κάτι τέτοιο στα ντέρμπι είναι ως έναν βαθμό “φυσιολογικό”, εναντίον της Λαμίας, δεν είναι.

Ναι, η ομάδα της Φθιώτιδας, παρά την απώλεια του Καρλίτος που ήταν ο κορυφαίος παίκτης και πρώτος σκόρερ της στη regular season, συνεχίζει να δείχνει τα δόντια της στην επίθεση σε κάθε ματς.

Όμως μεσοαμυντικά η συμπεριφορά μίας ομάδας που έχει δεχτεί 18 γκολ στα πέντε ματς των play offs, είναι κάτι το οποίο ο Παναθηναϊκός καλείται να εκμεταλλευτεί σήμερα.

Εν αρχή ην το τρίποντο. Κάθε άλλο αποτέλεσμα πιθανότατα θα εκτροχιάσει οριστικά αυτή τη φορά τους Πράσινους από την κούρσα για το πρωτάθλημα…

Δεύτερος στόχος του Παναθηναϊκού απόψε θα πρέπει να είναι το… rotation κατά τη διάρκεια του αγώνα ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης στη Ν.Φιλαδέλφεια.

Μα για να τους πετύχει αμφότερους, θα πρέπει να σκοράρει πρώτος, ώστε να διαχειριστεί το ματς και πιο άνετα…

Είναι ματς-παγίδα, μπορεί να εξελιχθεί πολύ πιο αμφίρροπο απ’ ό,τι το 3-1 στη Λεωφόρο.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News