«Σέντερ των Σέλτικς προστάθηκε στον Παναθηναϊκό - Τα δεδομένα για μεταγραφή»

«Σέντερ των Σέλτικς προστάθηκε στον Παναθηναϊκό - Τα δεδομένα για μεταγραφή»

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα ήθελε ιδανικά έναν σέντερ ανάμεσα στον Ματίας Λεσόρ και τον Κώστα Αντετοκούνμπο και γι’ αυτό το λόγο ακούγονται διάφορα σενάρια.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει τρεις ψηλούς (Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Μπαλτσερόφσκι), ωστόσο ο Πολωνός σέντερ δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου και ο χρόνος που παίρνει είναι ελάχιστος.

Μάλιστα οι πράσινοι δεδομένα θα ήθελαν κάτι καλύτερο από τον Μπαλτσερόφκσι, ο οποίος δεν κούμπωσε όπως θα ήθελαν και είναι λογικό να παίρνει περιορισμένο χρόνο και στα πολύ κομβικά ματς να μην παίζει και καθόλου.

Παρ’ όλα αυτά το Τριφύλλι μπορεί να κάνει μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση και να χρησιμοποιήσει τον παίκτη που θ’ αποκτήσει στην Basket League έχοντας ως στόχο να ματσάρει τον Ολυμπιακό στους τελικούς του θεσμού, καθώς εκεί θα φτάσουν οι δύο ομάδες εκτός απροόπτου.

Έτσι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportdog.gr» στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ο Νεεμίας Κουέτα, ο οποίος αγωνίζεται στους Σέλτικς και είναι… ξεχασμένος χωρίς μάλιστα να έχει μέλλον στην ομάδα της Βοστόνης.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουέτα είναι ένας σέντερ με 2,13 ύψος, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ένας ρολίστας με δυνατό του σημείο την αλτικότητά του και το ύψος του που τον βοηθούν να κυριαρχεί εντός της ρακέτας.

Δεδομένα, λοιπόν, οι πράσινοι θα μπορούσαν να εξετάσουν την περίπτωσή του, εφόσον προτάθηκε ο παίκτης και να προχωρήσουν σε μια προσπάθεια απόκτησής του για τους τελικούς της Basket League, καθώς στην Euroleague δεν επιτρέπονται οι μεταγραφές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News