"Δεν υπάρχουν δώρα"

"Δεν υπάρχουν δώρα"

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως οι «πράσινοι» πρέπει να δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα καθώς δεν θα τους χαριστεί κανείς.

Ο Κάρλος Ζέκα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού (1-0) επί του Παναιτωλικού έστρεψε την προσοχή όλων στο «τριφύλλι», στον αγώνα με τον ΟΦΗ που ακολουθεί. Ο Πορτογάλος αρχηγός των «πράσινων» επεσήμανε πως η ομάδα του δεν μπορεί να περιμένει δώρα από κανέναν και θα πρέπει να δίνει τα πάντα σε κάθε ματς για να εξασφαλίζει τη νίκη.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, όμως το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε τον αγώνα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό θέλαμε», είπε αρχικά ο Ζέκα για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Για τα επόμενα παιχνίδια, ανέφερε: «Είναι δύσκολο να περιμένουμε ένα… δώρο από τους αντιπάλους μας, εμείς θα σκεφτούμε την δουλειά μας και τον επόμενο αγώνα που είναι αρκετά σημαντικός. Κατόπιν θα σκεφτούμε τον αγώνα με τον επόμενο αντίπαλο, όμως τώρα σκεφτόμαστε την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ».

Ενώ για το αν η ήττα του πρώτου γύρου από τον ΟΦΗ είναι μάθημα, σχολίασε: «Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε τον πρώτο αγώνα, θα παίξουμε απέναντι στον ΟΦΗ με δύναμη και θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη μας εικόνα. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολος αγώνας, όμως στο μυαλό μας είναι η νίκη και θα κάνουμε το παν για να εξασφαλίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν του αρέσει να παίζει δεξιό μπακ, είπε: «Δεν είναι η συνηθισμένη θέση μου, αλλά όπου μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό είτε στην άμυνα, είτε δεξιά, οπουδήποτε, εγώ θα το κάνω. Για μένα σκοπός μου είναι να κάνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα, αν μου ζητηθεί να συνεχίσω να παίζω στην συγκεκριμένη θέση θα το κάνω. Αν με ρωτάτε είναι καλύτερο να παίζω στην δική μου θέση, αν ο σκοπός είναι να παίζω σαν δεξί μπακ θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο. Αν κρίνετε ότι αυτή η θέση μου είναι η καλύτερη και αποδίδω εκεί, αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Τέλος, για το θετικό σερί των «πράσινων», σχολίασε: «Έχουμε δύναμη όταν παίζουμε στην έδρα μας, είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε δίπλα μας τους οπαδούς και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Όσον αφορά το ντέρμπι, οι φίλαθλοι είναι πάντα δίπλα μας, μας υποστηρίζουν και δεν θα είναι εξαίρεση αυτό το ντέρμπι».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News