"Είναι διαφορετικό να παίζεις στη Λεωφόρο"

"Είναι διαφορετικό να παίζεις στη Λεωφόρο"

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή και είδε με καλό μάτι την απώλεια δύο βαθμών από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Τούμπας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Κροάτης αμυντικός που έχει ταιριάξει απόλυτα με τον Στάθη Ταυλαρίδη στο κέντρο της «πράσινης» άμυνας και φυσικά πιστώνεται μερίδιο της βελτίωσης των αμυντικών επιδόσεων της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου ήλπιζε μετά τη νίκη (1-0) επί του Παναιτωλικού να έρθουν ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό από τη Θεσσαλονίκη, όπως κι έγινε.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό και το «τριφύλλι» μείωσε στους έξι βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους» και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ είπε στο gazzetta.gr:

«Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και ήταν σημαντικό να πάρουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την κορυφή. Πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε να καλύψουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, οπότε συνεχίζουμε και σε δύο εβδομάδας τους υποδεχόμαστε στο γήπεδό μας. Έχουμε αυτοπεποίθηση και πρέπει να συνεχίσουμε».

Ο Κροάτης στόπερ, ερωτηθείς για το καθοριστικό σημείο του αγώνα με τον Παναιτωλικό κι αν αυτό ήταν η αποβολή του Ρουσκουγιέδα στο 59′, υποστήριξε: «Ο Παναιτωλικός έπαιξε καλά. Αντιμετωπίσαμε ορισμένα προβλήματα στον τρόπο ανάπτυξης, αλλά όταν αποκτήσαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα, όλα έγιναν πιο εύκολα και τα καταφέραμε».

Στις ιαχές των οπαδών περί διεκδίκησης του τίτλου κι αν η σκέψη για τίτλο έχει μπει ήδη στο μυαλό των «πράσινων», ο «Σίφο» ανέφερε:

«Δεν σκεφτόμαστε από τώρα τον τίτλο. Πώς θα πάρεις το πρωτάθλημα αν κάνεις μια ήττα στο επόμενο παιχνίδι; Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και κάνουμε την προσπάθειά μας».

Όσο για το πόσο αλλάζει την εικόνα της ομάδας η Λεωφόρος και τη δύναμη που παίρνουν οι «πράσινοι» έχοντας φτάσει πλέον στο 9×9 μπροστά στο κοινό τους, αρκέστηκε να πει:

«Είναι διαφορετικό να παίζεις στη Λεωφόρο. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί είναι μοναδική και το καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι ξεχωριστό».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News