Ο Πέτριτς με τα δώρα! (vids)

Ο Πέτριτς με τα δώρα! (vids)

Σε παίκτη του… χρυσού γκολ έχει εξελιχθεί ο Μλάντεν Πέτριτς, καθώς από τον Δεκέμβριο έχει μεταμορφωθεί σε MVP του Παναθηναϊκού.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Με τον αντίπαλο που ξεκίνησε την αναγέννησή του, ο Μλάντεν Πέτριτς επιβεβαίωσε τον τίτλο του MVP του Παναθηναϊκού το τελευταίο δίμηνο… Ήταν 4 Δεκεμβρίου όταν στο εξ αναβολής παιχνίδι των «πράσινων» στο Αγρίνιο ο Κροάτης επιθετικός χάριζε στην ομάδα του την τελευταία εκτός έδρας νίκη της (σ.σ υπάρχει και το 0-3 επί της Νίκης Βόλου, αλλά ήταν άνευ αγώνα).

Έκτοτε, στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει, ο 34χρονος άσος αποτελεί σταθερά τον πολυτιμότερο παίκτη του «τριφυλλιού» είτε με τα γκολ του, είτε με τις ασίστ του. Είναι χαρακτηριστικό πως από το Αγρίνιο και μετά, έχει πετύχει συνολικά 5 τέρματα, ενώ μοιράσει και 3 ασίστ, παίζοντας είτε ως δεύτερος επιθετικός, είτε ως 10άρι, όπως τον χρησιμοποίησε σε κάποια παιχνίδια ο Γιάννης Αναστασίου…

Μάλιστα στα δύο παιχνίδια με τον Παναιτωλικό αλλά και κόντρα στον Λεβαδειακό, τα γκολ του ήταν καθαρά «τρίποντα», καθώς ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-0, ενώ στο ματς με τον Πλατανιά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τη νίκη με 3-0.

Αν προσθέσει κανείς και την ανατροπή επί του Πανιώνιου στην άδεια Λεωφόρο στην αρχή της σεζόν, το σύνολο των βαθμών που έχουν την υπογραφή του Μλάντεν Πέτριτς φτάνει τους 12 ή ακόμη και τους 15, αν υπολογιστεί και το ματς με τους Κρητικούς.

Πάντως το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο, είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός déjà vu, καθώς και στο πρώτο ματς ο Πέτριτς είχε ξεκινήσει βασικός και τότε είχε χάσει μία… άχαστη ευκαιρία, όμως και τότε πήρε το αίμα του πίσω με το χρυσό γκολ που πέτυχε.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΚΟΛ ΑΣΙΣΤ
4/12/2014 Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-1 1
14/12/2014 Παναθηναϊκός-Πανθρακικός 4-0 1
11/01/2015 Παναθηναϊκός-Εργοτέλης  5-0 3
14/01/2015 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 1-0 1
01/02/2015 Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 3-0 1
08/02/2015 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός  1-0 1


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News