Παναθηναϊκός: Σπάει τα κοντέρ και πάει για βασικός ο Γεντβάι!

Γεντβάι: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα...»

Ο Τιν Γεντβάι ανεβάζει στροφές και όλα δείχνουν ότι θα είναι στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Εξτρα χαμόγελα για τον Φατίχ Τερίμ, καθώς ο Τιν Γεντβάι όλα δείχνουν ότι θα πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Τον 22 Φεβρουαρίου, ο Τιν Γεντβάι αντικαταστάθηκε στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο 57ο λεπτό λόγω μυϊκού τραυματισμού και από τότε έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης. Χάνοντας τους αγώνες με Πανσερραϊκό, Λαμία, Κηφισιά, Άρη και ΟΦΗ.

Παρόλα αυτά, ο έμπειρος αμυντικός του Παναθηναϊκού συνεχίζει να αυξάνει την ένταση της προπόνησής του καθημερινά και είναι έτοιμος να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Κάνει ό,τι μπορεί για να επανέλθει στη φόρμα του και να είναι έτοιμος για το σημαντικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στις 31 Μαρτίου.

Ο Γεντβάι θα δοκιμάσει να επανέλθει στο φουλ ρυθμό της προπόνησης από την Τετάρτη ή την Πέμπτη και αν καταφέρει να ακολουθήσει το πλήρες πρόγραμμα, τότε θα είναι υποψήφιος για να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα για το μεγάλο ματς με τον Δικέφαλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News