Άρχισαν τα ίδια και στο βόλεϊ...
Ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία το ΤΑΑ Παναθηναϊκός, για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σε απολογία κάλεσε το ΤΑΑ Παναθηναϊκός, ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ, με βάση όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, στο κλειστό της Κυψέλης.
Αναλυτικά το περιεχόμενο της κλήσης:
ΤΟ ΜΠΔΟ της ΕΣΑΠ έχοντας υπόψη τις διατάξεις: του ν.2725/99 (άρθρο 41Ζ), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, του Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΟΠΕ , του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ (άρθρα 17, 19, 23 & 25) και της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, περιόδου 2014/2015, καλεί το ΤΑΑ Παναθηναϊκός όπως μέχρι την Πέμπτη 12/02/2015 και ώρα 13.00 να παραστεί ενώπιών μας ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις αναφερόμενες πράξεις που αναφέρονται στα έγγραφα του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ που διεξήχθη στις 08 Φεβρουαρίου 2015 για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Συνθήματα κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Σάλτσμπουργκ - Ολυμπιακός (vid)
- Απίστευτο: Ο Σαρπ Αταμάν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και σήκωσε την Ευρωλίγκα (pic)
- Βετάκης: «Αυτή είναι η πληροφόρηση που έχω για Παναθηναϊκό και Σορτς»
- Κοτζιάς: «Αυτά είναι τα δεδομένα για Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Σουλιάουσκας για Ολυμπιακό: «Σαν να θέλουν να αποφύγουν πιθανό ημιτελικό με Παναθηναϊκό»