«Η Ρεάλ χάνει τον Χεζόνια - Το μυθικό ποσό του προσφέρει ο Παναθηναϊκός»

Χαμός στο ΟΑΚΑ: Ο Χεζόνια... έδειξε Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν!

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ από την Ισπανία τα οποία εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό με τον Μάριο Χεζόνια.

Αυτή την φορά η ισπανική Marca πήρε θέση στο θέμα δίνοντας σημαντικές πληροφορίες για το μέλλον του Κροάτη και τη πιθανότητα μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Πρόκειται για μία ομάδα που έχει σημαντική θέση στην καρδιά του, αφού έπαιξε εκεί μετά την επιστροφή του στην Ευρώπη από το ΝΒΑ. Επίσης, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τον λατρεύουν και η ομάδα θέλει να επαναφέρει τον Χεζόνια στο δυναμικό της».

Μάλιστα, οι Ισπανοί τονίζουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να δώσει ακόμα και 2 εκατομμύρια ευρώ στον Χεζόνια ετησίως ώστε να τον κάνει δικό του.

Επίσης, αναφέρουν πως ο Χεζόνια δεν τα έχει βρει με την Ρεάλ Μαδρίτης ούτε στο οικονομικό αλλά ούτε και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Φέτος ο Μάριο Χεζόνια, κάνει μία εξαιρετική σεζόν ειδικά στην EuroLeague. Έχει 13 πόντους με 41,5% στα τρίποντα και 54,2% στα σουτ δύο πόντων, ενώ μαζεύει 4,4 ριμπάουντ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News