Πέτριτς: "Όλα στην ώρα τους και στο γήπεδο"

Πέτριτς: "Όλα στην ώρα τους και στο γήπεδο"

Πέτριτς: "Όλα στην ώρα τους και στο γήπεδο"


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Πέτριτς μίλησε στο panathinaikos24 και τόνισε ότι με αρκετή δουλειά θα έρθουν μεγάλα πράγματα.


Αναλυτικά τα όσα είπε:

Μλάντεν, πολύ άγχος αυτή την εβδομάδα, πίεση και τώρα ήρθε μια δύσκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό…

«Είναι μια δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα.   Το χρειαζόμασταν είναι αλήθεια. Από τη στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ήταν μία δύσκολη νίκη. Χάσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε εμείς πρώτου γκολ κάτι που αν γινόταν θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα για μας. Τελικά πήραμε μία νίκη που την αξίζαμε και με το παραπάνω. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε  παίξαμε καλά και τους πιέσαμε και πήραμε τη νίκη.»

Ο Παναθηναϊκός σήμερα (σ.σ. χθες) έχασε πολλές ευκαιρίες. Φοβηθήκατε κάποια στιγμή ότι η νίκη δεν θα έρθει, όταν η μπάλα δεν έμπαινε γκολ;

«Όταν χάνεις ευκαιρίες, φυσικά και φοβάσαι. Το σημαντικότερο απ όλα είναι ότι κάναμε φάσεις, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε φάσεις και πήραμε τη νίκη. Θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ, αλλά όπως είπα μετράει η νίκη. Μέρα με τη μέρα και με τη δουλειά που κάνουμε θα βελτιωνόμαστε και θα το δείτε. Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Το σημαντικό είναι να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και να δουλεύουμε. Όλα έτσι θα κατακτηθούν κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Και εμείς και ο κόσμος και εσείς».

Ακολουθεί το παιχνίδι με την Γκαμπάλα. Τι να περιμένουμε;

«Για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης  και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε να τους δείξουμε ότι αξίζουμε και θα το δουν στη συνέχεια. Εγώ είμαι θετικός και αισιόδοξος και για το ματς με την Καμπάλα και για τη συνέχεια».

Η σεζόν στην Ελλάδα άρχισε και επισήμως με τις απαιτήσεις αυξημένες, όπως και την πίεση.  Με μια λέξη, θέλω να μου πεις. Ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο το πρωτάθλημα;

«Ας μη μιλήσουμε γι’ αυτά τώρα. Είμαστε ακόμη την πρώτη αγωνιστική. Εμείς στην ομάδα έχουμε τους στόχους μας και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν χρειάζεται να λέμε περισσότερα παρά έξω. Όλα στην ώρα τους και κυρίως στο γήπεδο. Εκεί θα φανεί τι μπορούμε και τι όχι…».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News