Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Ο… πολυθεσίτης Ζέκα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ θα συμπληρώσει 150 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το καλοκαίρι του 2011, ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα, έφερε στον Παναθηναϊκό έναν ποδοσφαιριστή, όχι και τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό, ο οποίος με τη δουλειά του, την επιμονή του, το ταλέντο του και το πάθος έφτασε να γίνει σήμερα ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες με την πράσινη φανέλα! Ο λόγος φυσικά για τον Κάρλος Ζέκα.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής στα 3,5 χρόνια παρουσίας του στο “τριφύλλι”, ετοιμάζεται να “γράψει” 150 συμμετοχές, αριθμός ρεκόρ για το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα.
Απέναντι στον Παναιτωλικό το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, ήταν για μια ακόμη φορά από τους κορυφαίους του γηπέδου, ξεσηκώνοντας τον κόσμο αρκετές σε ρόλο… δεξιού μπακ!

Η αλήθεια είναι ότι ο 26χρονος παίκτης, από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας, έχει αγωνιστεί σε όλες σχεδόν τις θέσεις, εκτός από αυτή του…τερματοφύλα και του στόπερ! Ο αλήστου μνήμης Φάμπρι, τον είχε χρησιμοποιήσει το 2013 σε παιχνίδι με την Ξάνθη, ως μοναδικό προωθημένο, ενώ έχει περάσει και από τις θέσεις του, εσωτερικού μέσου, “κόφτη”, δεκαριού και αριστερού χαφ.

Πλέον ο Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται σοβαρά να τον διατηρήσει στη θέση του δεξιού μπακ, μέχρι το τέλος της σεζόν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News