Παναθηναϊκός: Διπλασιάζει το πριμ ο Αλαφούζος για πρωτάθλημα - Το ποσό

«Είναι τρελός ο πρόεδρος!» - Πάρτι παικτών με Αλαφούζο στα αποδυτήρια! (vid)

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έτοιμος να χρυσώσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που εκείνοι φέρουν τίτλους στο σύλλογο τη φετινή χρονιά.

Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα συγκλονιστικό ματς κατάφερε να πάρει την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου και θα βρίσκεται στον τελικό του θεσμού.

Μάλιστα λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο πρόεδρος του Τριφυλλιού, Γιάννης Αλαφούζος πήγε στα αποδυτήρια, πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες την επιτυχία κι έπειτα τους ανακοίνωσε πως θα τους δώσει πριμ 500 χιλ. ευρώ για την πρόκριση.

Από εκεί πέρα ο Γιάννης Αλαφούζος σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος θα δώσει στους παίκτες επιπλέον 500 χιλ. ευρώ, ενώ πριμ αναμένεται να υπάρξει και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού αν φτάσουν στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε αυτόματα θα λάβουν ένα πριμ ύψους 1 εκατ. ευρώ με τον πρόεδρο της ομάδας να κάνει σαφές πως εκτιμάει τις προσπάθειες όλων στην ομάδα κι αναγνωρίζει με τον καλύτερο τρόπο τις επιτυχίες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News