Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ έδωσε τις απαντήσεις του στον Τερίμ

Παναθηναϊκός: Ο Σένκεφελντ έδωσε τις απαντήσεις του στον Τερίμ

Στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Φατίχ Τερίμ είδε έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν υπολογιζόταν και πρέπει να βρίσκεται στα πλάνα του.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια επική πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ (6-5 πέναλτι) αλλά εκτός απ’ αυτό ο Φατίχ Τερίμ είδε ακόμα ένα θετικό στοιχείο.

Συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος είναι εξαιρετικά ανεβασμένος από τη στιγμή που παίζει ως δεξί στόπερ με παρτενέρ τον Γουίλιαν Αραό, τραυματίστηκε και χρειάστηκε να γίνει αναγκαστική αλλάγη.

Ο Φατίχ Τερίμ ενώ δεν υπολογίζει γενικότερα τον Μπαρτ Σένκεφελντ όλο αυτόν τον καιρό, τον είχε στον πάγκο ως μοναδικό στόπερ, καθώς οι Ακαϊντίν-Ούγκο ήταν εκτός αποστολής.



Έτσι, ο Ολλανδός στόπερ μπήκε στη θέση του λαβωμένου Γεντβάι κι ουσιαστικά του παρουσιάστηκε από το πουθενά η ευκαιρία του να δείξει ότι ο προπονητής του άδικα δεν τον χρησιμοποιεί.

Ο Σένκεφελντ με την εμφάνισή του για μία ακόμα φορά έδειξε ότι αυτή τη στιγμή αξίζει να βρίσκεται μέσα στις πρώτες επιλογές του Φατίχ Τερίμ, καθώς ήταν εξαιρετικός σε συνολική διάρκεια που αγωνίστηκε.

Ο Ολλανδός απέδειξε επίσης ότι είναι αυτή τη στιγμή από τους καλύτερους καθαρούς στόπερ που διαθέτει ο σύλλογος, ενώ παράλληλα ήταν σταθερός με την μπάλα στα πόδια και καθάριζε όποια φάση πίσω είχε την υποχρέωση να το κάνει.

Δεδομένα πλέον ο Φατίχ Τερίμ οφείλει να επαναπροσδιορίσει τα πλάνα του στο κέντρο της άμυνας και να χρησιμοποιεί στο rotation του περισσότερο τον αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News