"Βόμβα" από Καραγκούνη στην Εθνική!

"Βόμβα" από Καραγκούνη στην Εθνική!

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ακόμα η Εθνική Ελλάδος και παρότι ο χρόνος έχει περάσει και οι προθεσμίες πιέζουν, αφού πλησιάζουν και οι σημαντικοί αγώνες για τα Προκριματικά, δεν έχει βρεθεί ο… εκλεκτός.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Γιώργος Καραγκούνης, που εδώ και πολύ καιρό τρέχει την συγκεκριμένη υπόθεση, έχει μιλήσει με αρκετούς προπονητές, έχει συναντηθεί στην Ισπανία με τους Μίτσελ – Μαρκαριάν και στην Ελλάδα με τον Γιώργο Δώνη, όμως είναι πολύ πιθανό ο νέος προπονητής να ΜΗΝ είναι κάποιος από αυτούς τους τρεις…

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί πολύ έντονα το σενάριο για τον Τιμούρ Κετσπάγια και σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες, η υπόθεσή του είναι αρκετά προχωρημένη και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα συμφωνία του Γεωργιανού με την ΕΠΟ.

Επειδή όμως η συγκεκριμένη πληροφορία «δόθηκε» στον Τύπο από συγκεκριμένη πλευρά, δεν γνωρίζουμε ακόμα για τον είναι και σωστή ή απλά αν πρόκειται για επιθυμία κάποιων σημαντικών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό που ξέρουμε όμως με βεβαιότητα, είναι πως ο Γιώργος Καραγκούνης έχει ήδη συμφωνήσει και εισηγηθεί στην Ομοσπονδία ο επόμενος προπονητής να είναι ο Σέρχιο Μαρκαριάν!

Αν λοιπόν η ΕΠΟ τον αγνοήσει και πάει στην λύση Κετσπάγια, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό ο «Κάρα» να πάει την υπόθεση στα άκρα και να έχουμε ακόμα και παραίτησή του!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News