Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Με αυτούς για την πρόκριση ο Τερίμ

Παναθηναϊκός - Λαμία 2-2: Τα highlights από την ισοπαλία-σοκ

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς Κυπελλου κόντρα στον ΠΑΟΚ ολοκληρώνει απόψε ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι μετρούν αρκετά προβλήματα (Βέρμπιτς, Χουάνκαρ, Τζούρισιτς) και μια μεγάλη επιστροφή, αυτή του Φώτη Ιωαννίδη.

Από εκεί και πέρα ερωτηματικό αποτελεί το πρόσωπο που θα αγωνιστεί ως στόπερ δίπλα στον Γεντβάι. Ο Πέρεθ έχει κάρτες και έτσι είναι πιθανό ο Αράο να παίξει στα χαφ. Αν αυτό συμβεί, τότε δεύτερος στόπερ θα είναι ο Ούγκο, ενώ αν ο Αράο αγωνιστεί στην άμυνα, τότε Ζέκα ή Κώτσιρας είναι φαβορί για τη μεσαία γραμμή.

Στο τέρμα θα είναι ο Ντραγκίφσκι, στα δεξιά ο Βαγιαννίδης, ενώ αριστερό μπακ θα ξεκινήσει ο Μλαντένοβιτς. Ο Τσέριν θα ξεκινήσει στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Τερίμ θα περιμένει την απόφαση για Μπακασέτα. Αν η ποινή πέσει, τότε ο αρχηγός της Εθνικής θα πάρει φανέλα βασικού, αν η ποινή δεν αλλάξει τότε ο Μπερνάρ ίσως ξεκινήσει στο «10»

Σε αυτή την περίπτωση, Παλάσιος και Μαντσίνι ή Αϊτόρ θα παίξουν στα άκρα, με τον Σπόραρ στην κορυφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News