Ναν: «Aγαπάμε να παίζουμε για το κόσμο μας, θα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Ναν: «Aγαπάμε να παίζουμε για το κόσμο μας, θα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για το ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν, για τους στόχους της ομάδας και τον κόσμο που έδωσε ακόμη μία φορά βροντερό παρών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο sport24:

Αρχικά όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για το ματς δήλωσε:

“Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Βγήκαμε στο παρκέ και πήραμε τη νίκη. Eίμασταν επιθετικοί, μείναμε επιθετικοί. Είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη”.

Διακαής πόθος της πράσινης οικογένειας είναι η επιστροφή του Παναθηναϊκού AKTOR στο Final Four της EuroLeague:

“Φυσικά, ξεκάθαρα αυτή είναι οι φιλοδοξία μας”.

Την επόμενη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός AKTOR ταξιδεύει στην Κρήτη για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Ναν εξέφρασε την ετοιμότητά του για τον πρώτο τίτλο της σεζόν λέγοντας:

“Ναι είμαι έτοιμος, φυσικά είμαι έτοιμος”.

Ο Κέντρικ Ναν δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι γέμισαν για ακόμα έναν αγώνα το γήπεδο…

 “Είναι σπουδαίοι οπαδοί. Αγαπάμε να παίζουμε για αυτούς, οπότε τους ευχαριστούμε που μας υποστηρίζουν πάντα”.

Όπως είναι λογικό, άπαντες στο στρατόπεδο του τριφυλλιού διψούν για τίτλους και σε ερώτηση σχετικά με το αν ο στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση όλων των διοργανώσεων ανέφερε:

“Ναι, αυτός είναι ο λόγος που ερχόμαστε και παίζουμε κάθε μέρα. Για να κερδίσουμε, οπότε αυτό αναζητάμε”.

Η προσθήκη του επί σειρά ετών NBAer στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν αποτέλεσε μία ηχηρή κίνηση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και ο 28χρονος γκαρντ εξήγησε στο SPORT24τους λόγους που τον έκαναν να περάσει για πρώτη φορά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και να φορέσει την πράσινη φανέλα…

“Ήθελα να παίξω. Ήθελα να βρω πάλι τον ρυθμό μου. Ήθελα να παίξω, πολύ. Προερχόμουν από τραυματισμό 1,5-2 χρόνια πριν, οπότε ήθελα να βρω πάλι τον ρυθμό μου. Αυτή η ευκαιρία εμφανίστηκε και ένιωσα καλά εκείνη τη στιγμή. Προφανώς εξελίσσεται καλά”

Ο Κέντρικ Ναν απολαμβάνει τη σεζόν στον Παναθηναϊκό AKTOR και σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να παραμείνει στο ΟΑΚΑ και την επόμενη σεζόν, απάντησε:

Θα ήθελα μείνω. Δεν είμαι αισιόδοξος για αυτό. Αν η κατάλληλη συμφωνία εμφανιστεί για να μείνω, τότε σίγουρα θα είμαι ανοιχτός να μείνω”.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News