"Σαν αδέρφια μου, αλλά όχι στο παρκέ"

"Σαν αδέρφια μου, αλλά όχι στο παρκέ"

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον εξήγησε ποια η σχέση του με τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και πώς θα τους αντιμετωπίσει μετά το τζάμπολ στο ΟΑΚΑ και για 40 αγωνιστικά λεπτά.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

O 29χρονος Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στη σερβική Novosti και μίλησε μεταξύ άλλων για…

…την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό: «Όλοι οι συμπαίκτες είναι σπουδαίοι, δεν υπάρχουν “κακά παιδιά” και πραγματικά τα πάμε καλά. Προς το παρόν δουλεύω στο να επιστρέψω στην κατάλληλη φόρμα μετά απ’ τον τραυματισμό μου, επειδή έχασα την αρχή της σεζόν. Είμαι πιο κοντά στο επιθυμητό επίπεδο. Θα ‘θελα να κάνω κάποια πράγματα λίγο πιο γρήγορα, αλλά και πάλι είναι καλό να μη βιάζεται κανείς. Υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις ακόμα».

…το πώς θα υποδεχθεί τους μέχρι πρότινους συμπαίκτες του: «Σαν αδέρφια μου. Πριν και μετά την αναμέτρηση θα μιλήσουμε, θα κάνουμε παρέα, αλλά για 40 λεπτά το βράδυ της Παρασκευής θα πρέπει να το ξεχάσουμε. Θα επιθετούν σ’ εμένα και στην ομάδα, εμείς θ’ απαντήσουμε κι αυτό είναι το φυσιολογικό. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν».

…την αδελφοποίηση των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα μ’ αυτούς του Ολυμπιακού και το φόβο των επεισοδίων: «Δεν έχω παρακολουθήσει κάποια ένταση εδώ. Ξέρω πως υπάρχει μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους και θα κάνει τους δικού μας να ‘ναι πιο δυνατοί απ’ ό,τι συνήθως, αλλά μέχρι εκεί. Δεν πιστεύω πως θα γίνει κάτι».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News