Ασταμάτητος «Εξάστερος», πληρώνει και στη Λιθουανία

Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο 79-62: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Οι αποδόσεις της αναμέτρησης Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός, από τη Novibet.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Κάουνας απέναντι στην Ζαλγκίρις (20:00) για νέο «διπλό» που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας!

Η ομάδα του ΕργκίνΑταμάν αντέδρασε υποδειγματικά μετά την ήττα από τη Μακάμπι κι άρχισε τη διαβολοβδομάδα με επιβλητική νίκη επί της Ολίμπια Μιλάνο (79-62) που την ανέβασε στο 15-9 και όχι μόνο τη διατήρησε στην τετράδα, αλλά την ανέβασε στην 3η θέση, όπου ισοβαθμεί με Φενέρ και Βίρτους.

Οι «πράσινοι» σε άλλο ένα παιχνίδι εκμεταλλεύτηκαν τη δύναμη του ΟΑΚΑ, όπου μετρούν πέντε σερί νίκες και κοιτούν όλο και πιο ψηλά, στο δρόμο για το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα που δίνει πλεονέκτημα έδρας.

Η επίσκεψη στο Κάουνας είναι άλλη μία πρόκληση ώστε ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει στο νικηφόρο μονοπάτι που έχει χαράξει, απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι (9-15) που διέλυσε την Εφές (96-70) αλλά δεν διακρίνεται για τη σταθερότητά της. Η νίκη του «τριφυλλιού» με χάντικαπ -2.5 πόντων στην κατάμεστη ZalgirioArena προσφέρεται σε απόδοση 1.87.

«Μέχρι το τέλος απομένουν 10 παιχνίδια. Πάμε βήμα-βήμα. Κάθε παιχνίδι, κάθε νίκη θα είναι σημαντική για να διασφαλίσουμε θέση στα Playoffs και να συνεχίσουμε στον στόχο μας που είναι η τετράδα», επισήμανε ο Αταμάν ενόψει της δοκιμασίας όπου δε θα έχει και πάλι τον αρχηγό Κώστα Σλούκα, αλλά πλέον έχει ενίσχυση από τις επιστροφές ΛούκαΒιλντόζα και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Η ομάδα του Τούρκου τεχνικού έχει βελτιωθεί κατακόρυφα το τελευταίο δίμηνο, κάτι που έχει αποτυπωθεί στο 9-2 των 11 τελευταίων στροφών και θέλει να είναι σε άλλο ένα παιχνίδι παραγωγική.

Ο Παναθηναϊκός σκοράρει 81.7 πόντους και θα αντιμετωπίσει μία άμυνα που δέχεται 80.8 πόντους. Ο «εξάστερος» κλέβει περισσότερο από κάθε άλλη στην Euroleague (7.5 κλεψίματα) και αναγκάζει στα περισσότερα λάθη τον αντίπαλο (13.9) και οι Over 81.5 πόντοι του στη Λιθουανία είναι σε απόδοση 2.03.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News