"Να δείξουμε πως εμείς είμαστε το αφεντικό"

"Να δείξουμε πως εμείς είμαστε το αφεντικό"

Να μη δώσει εξ αρχής δικαίωμα στον Ερυθρό Αστέρα να πιστέψει πως μπορεί να αλώσει το ΟΑΚΑ καλείται ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η εφαρμογή του… νόμου του ΟΑΚΑ από το πρώτο λεπτό είναι βασικός στόχος του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Ερυθρό Αστέρα (21:45), όπως δήλωσε ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

«Η ομάδα είναι καλά, οι απουσίες έχουν μειωθεί κι όλοι θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μετά το διπλό στο Βερολίνο θέλουμε να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία, ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Το ΟΑΚΑ μάς δίνει μεγάλη δύναμη κι αυτό έχει φανεί μέχρι τώρα. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και με τη στήριξη του κόσμου μας να δείξουμε πως εμείς είμαστε το αφεντικό», δήλωσε στην «Πράσινη» ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού.

Όσο για το χρόνο συμμετοχής των νεαρών παικτών της ομάδας, ο 20χρονος άσος είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει σε νεαρούς Έλληνες παίκτες. Το σημαντικό είναι όλοι μας να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά παίρνοντας παράδειγμα τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας και κάθε φορά που θα μπαίνουμε στο παρκέ να δίνουμε τα πάντα, ώστε να δικαιώνουμε τον προπονητή μας».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News